Μενού

Μενού από τον Κάμπο (Καμπίσιο)

Ψωμάκι φρεσκοζυμωμένο με ελιές και αγουρέλαιο

Ντολμαδάκια εποχής ή αμπελόφυλλα ή ανθούς από κολοκύθι

Σύγλινα με αυγά ( μπουκιές χοιρινού αργοψημένο με κρητικά μυρωδικά και βότανα)

Χορτόπιτες από φρέσκο ζυμάρι και χόρτα από τον κήπο μας

Σαλάτα πρασινάδες με ντοματίνια, φρέσκο κατσικίσιο τυρί, καρύδια και σάλτσα σύκου.

Κυρίως πιάτο

Χοιρινό φιλέτο με πουρέ μανιταριών, παναρισμένο καρότο, σως γιαουρτιού με άνηθο και ελαιόλαδο πάπρικας

Επιδόρπιο

Κρητικό cheesecake με φρέσκες φράουλες από τον κήπο μας, προτείνουμε ημίγλυκο ροζέ

Προτείνουμε λευκό κρασί θραψαθήρι Βιδιανό από τους αμπελώνες μας (ξηρό)


Vidalis

Βουνίσιο μενού

Φρεσκοζυμωμένο ψωμί συνοδευόμενο με ελιές και αγουρέλαιο απο την φάρμα μας

Ποικιλία τυριών - αλλαντικών

Ρολάκια γραβιέρας με απάκι

Παντζάρι με φρέσκο κατσικίσιο τυρί

Καρύδια και σάλτσα σύκου

Σαλάτα ελληνική με ντομάτα, αγγούρι, φρέσκο κρεμμύδι, ελιές, πιπεριές, ξινομυζήθρα και ελαιόλαδο

Κυρίως πιάτο

Αρνάκι γάλακτος αργοψημένο με κρητικά βότανα (φασκόμηλο)

Επιδόρπιο

Σφακιανή πίτα με ξινομυζήθρα και θυμαρίσιο μέλι συνοδευόμενο με κρύο ή ζεστό ρακόμελο

Για τα ορεκτικά ξηρό λευκό κρασί από το κτήμα μας θραψαθήρι βιδιανό.

Για το κυρίως κόκκινο ξηρό κρασί Cabernet Sauvignon.


Vidalis

Μενού θαλασσινό

Ψωμάκι φρεσκοζημωμένο με ελιές και αγουρέλαιο 

Καρπάτσιο χταποδιού με σως ταραμοσαλάτας και φυστίκια Αιγίνης 

Γαρίδες με σάλτσα από ελαιόλαδο και λεμόνι

Πουγκάκια από φρέσκο ζυμάρι γεμισμένα με πουρέ λαχανικών και μύδια

Σαλάτα

Πρασινάδες με ντοματίνια, φλοίδες γραβιέρας, σουσάμι και μπαλσάμικο

Κυρίως πιάτο

Φρέσκο ψάρι εποχής από τα καΐκια του νησιού

Επιδόρπιο

Μιλφέιγ με κρέμα τυριού, σάλτσα τριαντάφυλλου και φυστίκια Αιγίνης, συνοδευόμενο με ρακί

Πρόταση κρασιού Μοσχάτο Σπίνας ή Chardonnay (Σαρντονέ, λευκο)


Vidalis

Μενού Vegetarian 

Ψωμάκι φρεσκοζημωμένο με ελιές και αγουρέλαιο 

Ανάμικτα όσπρια με ταχίνι φρέσκο κρεμμύδι και πιπεριές

Μελιτζάνες με σαλάτες ντομάτα και γραβιέρα

Ντολμαδάκια χειροποίητα με αμπελόφυλλα 

Ομελέτα με άγρια χόρτα

Σαλάτα

Ελληνική (χωριάτικη)

Κυρίως πιάτα 

Γεμιστά (Λαχανικά γέμισμα με ρύζι και τριμμένα λαχανικά)

Επιδόρπιο

Παραδοσιακές πίτες με κρητικό τυρί και θυμαρίσιο μέλι

Ποτά

Λευκό κρασί από τους Κρητικούς αμπελώνες 


Vidalis

Μπουφές με finger food 

Ποικιλία με καναπεδάκια, με τυρί κρέμα και καρπάτσιο, σολομού, με γουακαμόλε και crispy γαρίδες με λαχανικά

Ποικιλία κρητικών κρασιών από τον σομελιέ μάς εξηγώντας λεπτομερώς τις ποικιλίες κρασιού που ταιριάζει στο κάθε φαγητό 

Ακολουθεί μπουφές με γλυκά καθώς και επιδόρπια κρασιά 


Vidalis

Λούξουρι Μενού

Ψωμάκι φρεσκοζυμωμένο με ελιές και αγουρέλαιο

Ορεκτικά 

Κρητικός ντάκος.  Τριμμένο παξιμάδι με κρέμα τυριού σάλτσα ντομάτα και καραμελωμένα ντοματίνια

Ποικιλία κρητικών αλλαντικών και τυριών 

Φέτα τυλιχτή σε φύλλο κρούστας με σάλτσα τριαντάφυλλο και σουσάμι 

Παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά φρέσκο τυρί και Κρητική τρούφα 

Σαλάτα 

Πρασινάδες με φλέικς γραβιέρα καρύδια και σάλτσα πορτοκάλι 

Κυρίως Πιάτο 

Φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος με πουρές καρότου και σάλτσα σύκου  

Επιδόρπιο 

Κρητικός μπακλαβάς με θυμαρίσιο μέλι και φιστίκια αιγίνης 

Ποτά 

Λευκό με τα ορεκτικά και κόκκινο με κυρίως